4 voorname en luxe appartementen

De Edelman

Aan het nieuwe Van Sminiaplein in Burgum verrijst De Edelman: een modern-klassiek woongebouw met bedrijfsruimte op de begane grond. Het ontwerp is geïnspireerd op de Glinstrastate, een voormalig adellijk buitenverblijf uit 1855 aan de Schoolstraat in het dorp.

Het woongebouw op het plein telt 4 luxe en duurzame koopappartementen. De drie appartementen op de eerste verdieping variëren in grootte van circa 90 tot ongeveer 120 vierkante meter. Elk appartement heeft een buitenruimte in de vorm van een balkon van zo’n 9 vierkante meter. Het penthouse op de tweede verdieping is ongeveer 81 vierkante meter groot. Het beschikt over maar liefst twee dakterrassen van elk circa 28 vierkante meter.

Vanaf je buitenruimte in De Edelman kijk je uit op de groene zijde van het plein, met gazons, bomen en wandel- en fietspaden. Toch is het van hier af maar een klein eindje lopen naar het winkelhart van Burgum. Elk appartement heeft een eigen, inpandige berging op de begane grond. Parkeren kan op het naastgelegen terrein van Notaris Dantuma.

De appartementen zijn duurzaam, onderhoudsarm en energiezuinig uitgevoerd. Elk appartement beschikt over een eigen lucht-waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Daarmee zijn de appartementen gasloos, energiezuinig en klaar voor de duurzame toekomst.

Voorlopige vanaf-prijs voor een driekamerappartement in De Edelman: 310.000 euro vrij op naam.

Past een appartement in De Edelman bij jouw stijl en woonwensen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in en blijf op de hoogte.