12 klassieke en comfortabele appartementen

De Koopman

Op de kop van het winkelgebied, grenzend aan het plein, staat straks De Koopman. Dit wooncomplex ademt de sfeer van zeventiende-eeuwse herenhuizen. Dankzij het gevelontwerp met de toepassing van topgeveltjes oogt De Koopman als een rijtje herenhuizen die schouder-aan-schouder staan.

De Koopman telt 12 koopappartementen in twee verschillende uitvoeringen, verdeeld over twee woonlagen. Zowel op de eerste verdieping als de tweede verdieping liggen 5 driekamerappartementen van circa 80 vierkante meter en een balkon van ongeveer 10 vierkante meter. Verder een tweekamerappartement van ongeveer 50 vierkante meter. De begane grond is gereserveerd voor bedrijfs-/winkelruimte.

Vanaf je balkon in De Koopman kijk je uit richting het plein of het winkelgebied. Op de begane grond bevinden zich individuele bergingen voor onder meer het stallen van fietsen. Je auto parkeren kan op het openbare parkeerterrein direct achter het woongebouw.

De appartementen zijn onderhoudsarm, gasloos en klaar voor de duurzame toekomst. Elk appartement is uitgerust met een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Zo zit je er als bewoner van De Koopman straks warmpjes bij, terwijl je energierekening laag blijft.

Voorlopige vanaf-prijzen in De Koopman: tweekamerappartement 168.000 euro en driekamerappartement 255.000 euro, beide vrij op naam.

Past een appartement in De Koopman bij jouw woonwensen en budget? Schrijf je dan nu vrijblijvend in en blijf op de hoogte.