16 praktische en duurzame appartementen

De Werkman

Van buiten heeft De Werkman de uitstraling van een historische melkfabriek, binnen geniet je als bewoner van modern wooncomfort. De 16 appartementen die dit woongebouw aan het Van Sminiaplein telt, zijn bij uitstek geschikt voor alleenstaanden of kleine huishoudens. Ze zijn straks als verkoop/huur appartement beschikbaar.

De Werkman biedt zowel studio’s als tweekamerappartementen, in grootte variërend van circa 27 tot ongeveer 50 vierkante meter. Het buitenleven haal je binnen via openslaande deuren in combinatie met een Frans balkon. Als kers op de taart beschikt dit robuuste woongebouw bovendien over een gemeenschappelijk dakterras van maar liefst zo’n 75 vierkante meter, waar je op mooie dagen heerlijk zonnestralen kunt vangen.

Ook gemeenschappelijk is de fietsenberging op de begane grond, waar ook bedrijfsruimte beschikbaar is – bijvoorbeeld voor een grand-café of restaurant met een prachtig zonneterras. De auto parkeren kan op het naastgelegen openbare parkeerterrein.

De appartementen zijn gasloos en voorzien van een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Welke appartementen in De Werkman voor verhuur beschikbaar komen, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Wil je als eerste geïnformeerd worden? Geef dan je voorkeur voor De Werkman door en schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief.